Показать сообщение отдельно
Старый 02.05.2004, 02:44   #106   
жопа

Алиск@ вне форума Не в сети
гыыыыыыыыы
Сцена Друга
В кiмнату, де сидить Трiнiтi i Рiган входить Hєо. Вiн у сраку п'яний. По пiдлозi розкидано шприци, невеличкi червонi колеса та штук триста ложок.
Hєо: (спiває) "Па шир-рокай да-арр-роге, па Сi-i-iбiрррi з канво-оєм!:"
Трiнiтi: Де Морфей?
Hєо: (показуючи пальцi хрест-на-хрест) "АйПi мой двєстi сор-рок п'ять, я в айсiк'ю хаачу оп'ять!:"
Рiган: Де Морфей?!
Hєо закатує очi, голосно гуде, та водить локтями, як паровоз.
Трiнiтi: Останнiй раз питаю, де Морфей?
Hєо: (падаючи раком) Вiн знає правду, а я знаю кунг-фу-уу! - З останнiми словами його нудить прямо на пiдлогу, шприци та ложки
Рiган: (шепоче до Трiнiтi) Морфея взяли Агенти! Hєо - ****!
Трiнiтi: (пiдходить до Hєо i кладе його голову собi на колiна) Що сталося з Морфеєм?
Hєо: Збрроя! Менi потрiбна зброя! Я стрiляти хочу!
Рiган: Зроби йому клiзму, бо помре
Трiнiтi бере величезну клiзму, та любовно сує її Hєо у сраку. Hєо, не помiчаючи, хапає найбiльшу ложку шо поруч обома руками i починає терти їїбiк об бетонну пiдлогу. Коли лезо стає наче бритва, Hєо ховає ложку у штанi та приймається за iншу. Рiган з острахом дивиться на вже п'ятнадцяту заточку, шо робить хлопець, та тихенько задкує.
Hєо: А ну стояти, ****ь!
Рiган: (хтиво намагаючись улибнуться) Что, ну чьто такоє?
Hєо кидає ложку в Рiгана, ложка влучає тому у груди, де й залишається стирчати. Hа пiдлогу щось капа з розбитої у карманi Рiгана ампули. Hєо пiдходить до тiла, макає палець у жижу та сує його до рота.
Hєо: От бач, дiмедрол! Ссучився, падлюка, я зразу запiдозрив!
Рiган тихо осiдає на пiдлогу. Його пальцi судорожне шкребуть по пилюцi. Права лишає слiд дуже схожий на слово "Матриця", а лiва - "Ми тут як ****ськи батарейки".

Сцена Третя
Знову кабiнет главврача. До кабiнету влiтає Hєо з клiзмою у жопi. Hастiльцi тихо марить Морфей. Його очi заплющенi, руки зв'язанi. Поручкопошаться лiкарi.
Hєо: Ага, то тут в вас штаб! - голосно бздить, клiзма випадає i напiдставлену долоню падає невеличке червоне колесо, яке кунгфуїст сує урота негру.
Морфей плямка, миттю вирячує очi i з голосним "чпок" зникає. Hа стiльцi лишається лише старий замацаний телефон.
Смiт: Зараз ми тобi покажемо "Штаб"!
Hєо: Я знаю Кунг-Фу та вмiю лiтати!
З цими словами вiн ****ить головного лiкаря телефоном. Телефон дзвонить,лiкар падає, iншi - тiкають.

Заключна Сцена
Hа ковдрi лежить обдовбана Тринiтi та ще декiлька всмерть п'яних кацапiв. Один з них сидить перед древнiм телевiзором i дивиться на зеленуватий "снiг". Входить Hєо. Трiнiтi починає блювати.
Hєо: (вирячуючi очi) Hу нi *** сєбе!
Морфей: Добро пожаловать у рєальний мiр!
Трiнiтi: Буе-еееєєє....
Hєо зриває важку штору, за якою вiдкривається замацане вiкно i решiтка. Вправним ударом голови вiн б'є скло, вириває зубами грати та поринає убездонну синю далечинь. З високого неба лунає "Я ЗHАЮ КУHГ-ФУ-Ууу!"

да-да,фильм супер!(кто не согласен тому в глаз!)