| Если это ваш первый визит, рекомендуем почитать справку по форуму. Для размещения своих сообщений необходимо зарегистрироваться. Для просмотра сообщений выберите раздел. |
![]() |
||
Курить или не курить - вот в чем вопрос...
|
||
| Светская жизнь, этикет, стильность и всё что с этим связано. |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#182 |
|
Аццкей Бог
|
стоит просто задуматься над смыслом...но не жизни она не заканчивается.. если серьезно бросать курить, то надо одним разом с поднятой вверх рукой иначе ты "кормить завтраками" себя будешь до конца жизни..
А вообще стоило ли начинать... |
|
|
|
|
#186 |
|
I-Am-Me
|
She's like heroin
Sipping through a little glass I'm looking for some help I need someone to save her ass Chinese tricks in rooms With ghosts of hooker girlie dudes Me and heroin maybe we can make some cash Selling ass Selling ass for heroin Ass Selling ass for heroin Ass Selling ass for heroin Ass Selling ass for heroin She wants nothing more But to be a little whore He wants nothing less But to wear a little dress She's like heroin Sipping through a little glass I'm looking for some help I need someone to make some cash Selling ass Selling ass for heroin Ass Selling ass for heroin Ass Selling ass for heroin Ass She's like heroin Sipping through a little glass I'm looking for some help I need someone to save her ass She wants nothing more But to be a little whore He wants nothing less But to wear a little dress She's like heroin Sipping through a little glass I'm looking for some help I need someone to save her ass Chinese tricks in rooms With ghosts of hooker girlie dudes Me and heroin maybe we can make some cash She's like heroin Sipping through a little glass I'm looking for some help I need someone to save my ass ...кстате.... |
|
|
|
|
#203 | |
|
I-Am-Me
|
Цитата:
1.Курение с утра. 2.Курение после сытного обеда. 3.Курение после секса. Ради этих трех удовольствий и стоит курить |
|
|
|
|
|
#205 | |
|
я навсегда
|
Цитата:
![]() херовые советчики |
|
|
|
|
|
#206 | |
|
гангстер
|
Цитата:
2. Та же тема, лучше кого-нить жахнуть!(-8 3. Возможно, но тож можно обойтись! |
|
|
|
|
|
#209 | ||
|
гангстер
|
Цитата:
Цитата:
|